Friday, March 3, 2017

We Want You To Be On TV - Jom Sertai Peraduan Pensonic

Sticky Post...sila skrol ke bawah utk n3 terbaru

Assalamualaikum...
Hi semua...cari resepi ke tuuuu? korang ni mesti suka memasak kan?Kalau xsuka masak mesti x masuk blog TMK selongkar resepi hahaa.Okey hari ni saya nak kongsikan satu peluang keemasan utk u olls tunjukkan bakat terpendam dalam bidang masakan.Pemenang kontes ini berpeluang memasak bersama Dato’Chef Haji Ismail dan juga ditemani Selebriti Jemputan untuk memeriahkan lagi program.Menarik kan?dapat bergandingan dengan chef hebat dan dapat menimba ilmu masakan daripadanya.Lagi best ianya jugak akan disiarkan di kaca tv.Amacam? Teruja tak? Okey la jangan membuang masa, Jom sertai kontes Pensonic 
'We Want You To Be On TV' 
Bagaimana caranya?Hanya 2 langkah mudah.
Pensonic Contest 2017, Masak Bersama Chef Ismail
Caranya mudah sahaja

  • LIKE PAGE PENSONIC MALAYSIA
https://www.facebook.com/pensonicmalaysia

  • Hantar butiran peribadi anda (Nama, No telefon bimbit dan alamat emel) Paling penting sertakan resepi lengkap iaitu nama resepi, bahan-bahan yang diperlukan, langkah-langkah memasak beserta gambar masakan anda ke alamat emel berikut fb@pensonic.com

     
TARIKH TUTUP PERADUAN 
3 MAC 2017

** Tertakluk kepada terma dan syarat **

4 comments:

Siti Rohaida Yusof said... Balas

macam syok je ni...tengah pk resepi jap

LiNa_Pg said... Balas

@Siti Rohaida Yusof
Kannnnn..simple plak tu cara sertai.Cuba la mana tau ada rezeki.
Resepi simple2 yg makan harian pun xpe

Qasey Honey said... Balas

asslamualaikum kak..

syarat2nya nampak mudahkan..rasa macam ingin mencuba..saje utk menambah pengalaman join contest besar2 mcm ni..
aajommm kak kita gader2 sekali..

LiNa_Pg said... Balas

@Qasey Honey
wslm QH
Syarat dia tu kije kita tiap2 ari..masak,tangkap gambar dan tulis resepi kannnn..plus ketik like page tu jer....senang sangat...Haa jom lerrr..akak pun cam ada idea dah nk tepek rcp apa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...