Tuesday, May 9, 2017

Cantik Dalaman Dan Luaran Dengan Langkah Mudah.Nak Tahu Caranya Jom Baca

Assalamualaikum...
U olls ada mengamalkan jamu tak?Alaa jamu tu laaa...yang untuk kesihatan dalaman tu..Jawapan mesti berbeza2 kan?ada yang kata ya..ada amalkan dan ada yang jawab xsuka sebab leceh, tak ada masa, tak sedap, pahit dan sebagainya.Meh sini saya nak share satu jamu hipster jamu alaf baru ni.Tak pahit, sedap pulak tu.Rasa dia macam asam serbuk tu yang u olls makan cicah mangga, jambu batu tu la.Cer bayangkan ada jamu yang sedemikan..hebat kan?Jamu ni sangat sesuai untuk wanita yang berkerjaya..semuanya nak on the go.Meh saya perkenalkan jamu moden ni WOMEN LOVE (WL) by Mamadil.Satu suppliment 2in1 ANTI PENUAAN dan PERAPAT.Tak perlu makan vitamin lain dah untuk anti aging.Sangat menjimatkan. WL ni diperbuat daripada bahan yang sangat diperlukan oleh setiap wanita untuk tampil cantik mantop, slim menganjalkan aset wanita terutama payudara, punggung malahan miss V semakin ketat ini diakui oleh pengguna Women love dari setahun yg lalu sehingga kini.
Tengok saja kotak packagingnya.Sungguh elegant..sangat high class.Sesuai sangat kalau kaum suami belikan sebagai hadiah untuk isteri tersayang.Sempena Mother's Day ni kan?
Didatangkan dalam individual pack camni, sangat mudah dibawa ke mana saja.Kalau nak pergi keje xsempat nk makan kat rumah..makan jer dalam kete..
Caranya koyakkan hujungnya,tuang ke atas lidah...kemam dan telan.Jangan lupa minum air banyak2 tau.

Yang bestnya WL ni bukan setakat mengetatkan miss V, juga merawat keputihan, Miss V Berbau, Period Tidak Teratur dan sebagainya.Malah ia juga menstabilkan hormon dalam badan kita.Hebat kan?Antara bahan yang terkandung dalam Woman Love ialah:
  1. Kolagen tumbuhan dan buah-buahan
  2. Vitamin C 
  3. Pueraria Mirifica 
  4. Manjakani 
  5. Kacip Fatimah
Kenapa WL memilih KOLAGEN TUMBUHAN dan buah2an utk mencerahkan kulit, bukan dari kolagen laut?Kerana WL sangat perihatin kepada pengguna yg mengalami alahan kegatalan dengan kolagen laut.
WL juga mengandungi VITAMIN C khas utk mencantikkan kulit padat, mampat dan halus hingga ke hujung jari kaki. 
Manakala PUERARIA MIRIFICA khas utk KEANJALAN PAYUDARA dan MENAMBAH SUSU IBU banyak dan pekat. 
WL juga mempunyai MANJAKANI dan KACIP FATIMAH khas utk merawat masalah kewanitaan dalaman dan luaran, kajian membuktikan bahawa unsur Astringen dlm Manjakani dpt membantu mengencangkan otot dinding Miss V dan mengembalikan keanjalan. 
Women Love sangat sesuai diamalkan semasa pantang, kerana semua keperluan ibu bersalin terdapat dalam Women Love.Hebat kan?Susu banyak, anak kenyang..ibu dalam pantang boleh merawat dalaman dan luaran sekali gus..Lagi best masalah sembelit dapat diatasi semasa pantang.Kenapa?WL kaya dengan vitamin C buah oren..bagus untuk penghadaman
Manfaat lain Women Love:
  • Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan dan lengan. 
  • Ketiak sangat cerah,bersih dan tidak kembali gelap. 
  • Kulit sangat halus dan licin. 
  • Kulit cerah sekata. 
  • Memudarkan parut. 
  • Bentuk badan semakin kemas dan menarik. 
  • Membersihkan "dalaman" wanita. 
  • keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih. 
  • Meningkatkan "Nafsu" 
  • Mujarab untuk merapatkan rahim. 
  • mengempiskan perut, 
  • Melancarkan period.
  • Mengetatkan kembali otot2 rahim yg longgar, 
  • Besarkan, menganjalkan Payudara. 
  • Mencantikan payudara dan punggung. 
  • Semakin cantik dan menarik dengan pengambilan yg konsisten. 
  • Menambahkan Susu Badan. 
Cara guna mudah sahaja, just koyak dan tuangkan ke atas lidah. Tak perlu bancuh2, walaupun bz still boleh consume Women Love. Women Love sejenis serbuk yg mudah larut, rasa oren yang sedappppp.Kesan seawal 2 hari. Kesan lengkap seawal 2 minggu. Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten.. Yg pasti Payudara semakin anjal, padat, miss V semakin ketat dan kulit serta badan jd fit nampak memikat. 
WANITA MENGANDUNG DILARANG MENGAMBIL WOMEN LOVE.
Nak makan gak, tunggu masa dalam pantang ya hehee

Untuk mendapat kesan yang effective
  • Minum Air Masak/Air Putih Secukupnya 2-3 liter air sehari. 
  • elakkan kaffien 
  • elakkan ais 


Ketara tak perbezaan tu?Makin lawa dan flawless..kompom la bukan muka saya kat atas tu hehee


Harganya mampu milik, sangat berbaloi dengan kesan dan kebaikan yang u olls akan perolehi

rm140 (free postage Sem.M'sia)
30 sachet 😊

Best tak?Tak best tak kuar kat TMK ni..camana nak order?
Wasap 017-9113347 (Adora Mamadil)
http://www.wasap.my/60179113347

Penat karang panjang2 ni tau..U olls baca tau..Saya nak pekena Susu Rizqi Mamadil yang sedap ni
Mak aih sedap betul..susu Rizqi ni (Semoga kita semua dimurahkan rezeki dari Ilahi) korang aminkan tau.
Hurmmm korang nak tau jugak ke pasal susu ni? meh la saya stori siket.Selain Women Love, Mamadil juga mempunya produk susu Rozqi yang didatangkan dalam 2 perisa iaitu Coklat dan Vanilla
Susu Rizqi Coklat

💕difomulasikan susu kambing beserta khasiat tambahan daripada madu, kurma, kismis, habbatus sauda dan buah zaitun. 
💕membekalkan vitamin dan mineral semulajadi. 
💕sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa. 
KHASIAT MAKANAN SUNNAH
✔HABBATUS SAUDA -dikenali habbatul barakah 
✔SUSU KAMBING -minuman terbaik selepas susu ibu
 ✔EKSTRAK KURMA 
✔KISMIS 
✔MADU 
✔EKSTRAK BUAH ZAITUN 

TERBUKTI SELEPAS 3 BULAN DIUJI 
✔kulit berseri 
✔kulit licin dan lembap 
✔tambah tenaga 
✔tidak rasa lemah badan 
✔lawas pembuangan 
✔mudah bangun pagi 
✔otak cerdas 
✔susu badan banyak (bg yg menyusu anak) 
KESAN LAIN 
🌟sengugut kurang/mslh migrain 
🌟lebih subur/antibodi hormon lbh kuat, menambah berat badan ikut kesesuaian 
🌟ruam - ruam dan kulit ekzema hilang
🌟sun burn dan kulit kusam, jeragat hilang 
🌟resdung hilang 
🌟selsema dan demam sembuh tanpa ubat
🌟jerawat pasir, jerawat bdn hilang dan parut semakin pudar dan hilang.
Dah tahu kebaikan susu rizqi kan?So berapa harganya?
Perisa Vanila Rm79 - 20sachet 
Perisa coklat rm79- (harga promosi 1st batch harga asal rm85) 
20 sachet
Untuk pembelian RM50 dan ke atas dapat freegift Susu Coklat Rizqi.Jangan lepaskan peluang
 Tuala custome made Mamadil Freegift untuk pembelian RM200 dan ke atas (salah satu jer tau hehe)
Botol/shaker comey ni (pembelian kombo
 Beg make up yang cute
Pen Mamadil (pembelian kombo

Sebarang pertanyaan, boleh call/wasap no berikut
Wasap 017-9113347

COD relau/bayan baru/bayan lepas
Free postage untuk Sem.M'sia
#M400113
#TeamLoveMagnetic
#SNPNG
#adoramamadil 
#mamadil

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...