Monday, July 3, 2017

Rumah Terbuka Pensonic TV3 - Chef Mail Masak Bersama Pensonic 2017

Assalamualaikum...
Seminggu blog tak terupdate..mood masih lemau, tapi disebabkan tadi kol 6pm sempat melayan progam Chef Mail Masak Bersama Pensonic 2017 Edisi Raya Rumah Terbuka Pensonic 2017 yg dirakam di HQ Pensonic Penang.
The best part LiNa Pg dan suami ada menyelit sekali masa shooting itu hari...kuar plak tu sipi2 dalam tv hihi.Dok tengah kusyuk makan hahaaa....

Time ni jer nampak kami hahaa...baju melayu biru tu my lalink letew...cheq tudung hijau..nampak belakan jer.
Udahlah skrin tv tak berapa sihat..cam minta duit jer tuh
Clear shot meja kami...sedap2 makanan yg dihidang

Kalau nak tengok behind the scene boleh tengok

1 comment:

nini said... Balas

Wah bestnya...rumah terbuka...sejak ada si kecik ni dah lama tak p umah terbuka...hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...